Volkoren capellini met tomaat, geitenkaas en groene selder
Zomerse volkoren capellini pasta met tomaat, geitenkaas en groene selder
Ingrediënten
- 250 gram Soubry Volkoren Capellini
- 4 tomaten
- 2 stengels groene selder
- veldsla
- 150 gram geitenkaas
- 200 ml olijfolie
- 30 ml balsamicoazijn
- peper
- zout
Instructies
- Kook de pasta beetgaar in voldoende water, giet af en laat uitlekken.
- Snij de tomaten in fijne plakjes en schik ze op een bord zoals een carpaccio. Kruid met peper en zout.
- Snij de groene selder in kleine blokjes. Maak een dressing met de olijfolie en de balsamicoazijn. Voeg er de blokjes selder aan toe. Giet de dressing over de tomaten en laat 5 minuten marineren.
- Was de veldsla.
- Verbrokkel de geitenkaas.
- Schik de veldsla op de tomaten. Schik de geitenkaas op de veldsla.
- Schik er de pasta bovenop.